100% Gratis Juridisch Advies
Hoogst mogelijke Schadevergoedig
15 Jaar Ervaring

Waarmee kunnen we je helpen?

Vergoeding bereken
Meld mijn schade

Contact

Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
info@letselschadehulp.nl
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Letselschade
advocaat Gouda kosten

Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander ongeval waarbij u letselschade door toedoen van een ander heeft opgelopen, dan spreken wij over letsel.

De kosten en schade die u vervolgens lijdt door dit ongeval noemen we “letselschade”. Het verhalen van deze kosten is voor een onervaren persoon een langlopend, ingewikkeld en moeizaam traject. Echter is dit voor een ervaren letselschade advocaat een fluitje van een cent. Onze ervaren specialisten en juristen zijn hier dan ook dagelijks mee bezig en behalen al 15 jaar op rij een positieve uitkeringspercentage van 100% van alle ingediende schadeclaims. Neem vandaag nog contact op met de beste letselschade advocaat uit regio Gouda, ook actief in Nijmegen.
Veel mensen hebben het idee dat een letselschade advocaat duur is, maar de letselschadejuristen van Letselschadezorg.nl werken gegarandeerd kosteloos voor u. Dat komt omdat de kosten voor onze specialisten verhaald worden op de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde tegenpartij. Wanneer mocht blijken dat de letselschade en daarmee de kosten van de letselschadespecialist niet verhaald kunnen worden op de tegenpartij. Dan werken onze letselschadespecialist alsnog kosteloos voor u.
  • Krijg direct hulp van een van onze ervaren juristen
  • Gegarandeerd kosteloos hulp en advies
  • Onze specialisten nemen alle zorgen uit handen
Maak een afspraak
kosten van een letselschade advocaat

Wie is er
aansprakelijk?

Voordat we een letselschadezaak kunnen indienen zullen we moeten achterhalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Dit is echter afhankelijk van het type ongeval/letselschade uw opgelopen heeft en in welke situatie dit gebeurd is.

Voor letselschade door een dier zijn er bijvoorbeeld andere processen dan voor letselschade ontstaan door een verkeersongeval of medische misser. Ons team van juridische specialisten bestaat uit experts op elk gebied van letselschade en zij zullen u ondersteunen tijdens de gehele procedure. U kunt zelfs tot 5 jaar na het ongeval uw schadeclaim indienen.

Hoeveel Letselschadevergoeding
kunt u krijgen?

U kunt dit geheel vrijblijvend aanvragen en binnen 1 dag ontvangen!

Kom ik in aanmerking voor een schadevergoeding

Ontdek binnen enkele minuten of u recht heeft op schadevergoeding en hoeveel u kunt ontvangen

Wat vervelend, u bent door toedoen van een ander een letselschadeslachtoffer geworden en heeft bijvoorbeeld letselschade opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een medische misser of een dier van iemand anders heeft u schade of letsel bezorgd?

Wij begrijpen als geen ander dat dit in veel gevallen in een pijnlijke, traumatische en vaak dure ervaring kan resulteren. Het is daarom goed om te weten dat u recht heeft op schadevergoeding. Vooral wanneer u buiten uw schuld slachtoffer bent geworden van een ongeval en u er schade aan heeft overgehouden.

Wanneer u niet bekend bent met het regelen van een letselschadeclaim, kan dit een erg complex, tijdrovend en zeer frustrerend proces zijn. Laat daarom onze ervaren specialisten uw belangen behartigen en u ontzorgen gedurende het gehele schaderegelingstraject. Zo bent u verzekerd van de beste bijstand en de hoogst mogelijke schadevergoeding. Onze werkzaamheden zijn voor u geheel kosteloos omdat de aansprakelijke partij de juridische kosten voor rekening neemt.

Neem direct kosteloos en vrijblijvend contact op met een van onze juristen en hoor binnen enkele minuten wat de juridische mogelijkheden zijn van uw casus en hoe hoog het bedrag van uw schadevergoeding kan zijn.

Stap voor stap uitgelegd

Vrijblijvend eerste advies

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Opstellen schadestaat en verhalen bij de tegenpartij

Afwikkeling van uw letselschadezaak

Vrijblijvend eerste advies

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op onze website om een terugbelverzoek aan te vragen met een van onze medewerkers.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ook zelf bellen naar: 085 060 0249
Wij zullen u vragen naar de toedracht van het ongeval, naar uw klachten en naar de letselschade die u heeft opgelopen.

Aan de hand van dit gesprek kunnen wij al direct beoordelen of uw letselschadezaak een kans van slagen heeft en of het zin heeft om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor uw schade.

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Uw wordt gekoppeld aan een van onze specialisten die als uw persoonlijke belangenbehartiger voor u aan het werk zal gaan en de tegenpartij aansprakelijk zal stellen door middel van een aansprakelijkheidsbrief.

Opstellen schadestaat en verhalen bij de tegenpartij

Wanneer de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent, zullen wij samen met u uw schade inventariseren. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij de schadeberekening op. Deze schadeberekening leggen we voor aan de tegenpartij, waarbij we ook om een voorschot vragen om de eerste kosten na het ongeval op te vangen. Soms heeft uw belangenbehartiger daarvoor bonnetjes van u nodig. Bewaar daarom alle rekeningen die u in verband met uw ongeval gekregen heeft. Ook kunnen wij in overleg met u om uw medische dossier vragen.

Afwikkeling van uw letselschadezaak

Wanneer er sprake is van een medische eindtoestand, dienen wij de claim definitief in. Als alle partijen akkoord gaan met het voorstel dan wordt de schadevergoeding aan u overgemaakt.

Hoe wij u helpen bij
uw letselschadezaak

Neem direct contact met ons op om uw situatie vrijblijvend en kosteloos met ons te bespreken. Indien gewenst komen we bij u thuis langs om uw letselschadezaak te bespreken.
Samen zullen we alle benodigde stukken verzamelen die van belang zijn om uw letselschade dossier op te maken en de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Vervolgens berekenen we uw letselschade en maken een schadestaat op om hiermee een schadeclaim in te dienen. Hierbij zullen we indien van toepassing ook uw medisch dossier opvragen bij uw behandelend artsen.

Daarna dienen we uw letselschade claim in bij de tegenpartij en vragen we een voorschot op uw schadevergoeding zodat u de lopende kosten kunt dekken. We blijven gedurende het gehele proces nauw betrokken bij u situatie en uw letsel en geven u advies zolang het nodig is. De zaak wordt altijd in overleg met u afgewikkeld.

Zij gingen u voor

Onze cliënten delen hen verhalen

Onze experts komen bij u thuis

Wanneer u na een ongeval letselschade hebt opgelopen en u bent niet in de gelegenheid om bij een van onze landelijke specialisten langs te komen, dan is het goed om te weten dat onze specialisten ook desgewenst een huisbezoek bij u kunnen brengen. Zo bent u in de gelegenheid om op uw gemak alle stukken te verzamelen en uw verhaal te doen in uw eigen vertrouwde omgeving. Neem nu contact op met ons om uw huisbezoek afspraak te plannen.
Kom in contact
Kaart van Nederland

Hoeveel Letselschadevergoeding
kunt u krijgen?

U kunt dit geheel vrijblijvend aanvragen en binnen 1 dag ontvangen!

Veel gestelde vragen

Stel een vraag

Wat zijn de kosten van juridische hulp via letselschadezorg.nl?

Juristen van letselschadezorg.nl kunnen u kosteloos bijstaan als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval. Bewijs de toedracht en schuldvraag middels een schadeaangifteformulier, getuigenverklaring of politierapport. U hoeft dit niet te bewijzen als u een SVI of SVO schadeverzekering hebt.

Wie betaalt de letselschade advocaat?

De kosten van een letselschade advocaat worden meestal gedekt door de verzekeraar van de aansprakelijke partij of door de eigen verzekering van de letselschade slachtoffer. Het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering te controleren om er zeker van te zijn dat je letselschade advocaat gedekt is door je verzekering.

Hoeveel geld krijg je bij letselschade?

De hoogte van de vergoeding bij letselschade verschilt van geval tot geval. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de hoogte van de vergoeding, zoals de ernst van het letsel, de duur van de herstelperiode en het vermogen van de tegenpartij om de schade te betalen. Daarom is het belangrijk om de situatie te beoordelen door een letselschade advocaat of letselschade specialist. De letselschade advocaat of letselschade specialist kan je helpen bij het verhalen van de juiste vergoeding voor jouw specifieke geval.

Heb ik een letselschade advocaat nodig?

Het is niet altijd noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. In veel gevallen kan een letselschade specialist of jurist je net zo goed helpen bij het claimen van letselschadevergoeding.

Wat is zwaar letselschade?

Zwaar letselschade is een vorm van schade die je oploopt als gevolg van een ernstig ongeval waarbij je lichamelijke en/of psychische schade oploopt. Zwaar letsel kan ernstige gevolgen hebben en kan resulteren in invaliditeit, beperkingen in het dagelijkse leven en het verlies van inkomen. Zwaar letsel kan ook emotioneel lijden veroorzaken zoals depressie, angst en PTSS.

Hoelang duurt een letselschade zaak?

De duur van een letselschade zaak verschilt van geval tot geval, maar meestal kan een letselschade zaak enkele maanden tot enkele jaren duren om te voltooien. Het hangt af van de complexiteit en het aantal betrokken partijen.

Hoe wordt letselschade uitbetaald?

Letselschade wordt meestal uitbetaald door de verzekeraar van de veroorzaker van de letselschade. De verzekeringsmaatschappij zal een schadevergoeding uitkeren aan de slachtoffers van het ongeval, waardoor de letselschade is ontstaan. Het bedrag zal afhankelijk zijn van de ernst van de letselschade en de omvang van de medische kosten die zijn gemaakt.

Hoe bepaal je letselschade?

Letselschade is een gevolg van een letsel dat is opgelopen door een ongeval, ziekte of medische fout. De schade kan fysiek, psychisch of financiëel zijn. Om de schade te bepalen, moet je eerst de omvang en de ernst van het letsel beoordelen. Daarna moet je de lange-termijneffecten van het letsel bepalen, zoals medische kosten, verlies van inkomen en verlies van kwaliteit van leven. Ten slotte moet je de verantwoordelijke partij identificeren en bepalen of een schadevergoeding kan worden gevorderd.
Letselschade advocaat Vincent

Neem contact
met ons op

Rotterdam Building
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK: 81777833
BTW: NL863400589B01
Mail: info@letselschadezorg.nl
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Contactformulier

Wil je jouw letselschade melden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

"*" indicates required fields

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram