100% Gratis Juridisch Advies
Hoogst mogelijke Schadevergoedig
15 Jaar Ervaring

Waarmee kunnen we je helpen?

Vergoeding bereken
Meld mijn schade

Contact

Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
info@letselschadehulp.nl
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
Een score van 4,7 uit 5 op basis van 391 reviews
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Kosten medische advocaat

Als u letselschade heeft geleden door een medische fout van uw behandelend arts, dan bent u slachtoffer van een medische misser en heeft u recht op bijstand van een medische letselschade advocaat. Het is wettelijk geregeld dat de veroorzaker die medisch aansprakelijk is voor uw letselschade verplicht is om de schade aan u te vergoeden.

Echter is letselschade door een medische fout vaak moeilijk te bewijzen tenzij u kunt aantonen, dat wanneer u uw behandeling bij een andere redelijk handelende en bekwame arts had laten uitvoeren. Uw letselschade niet, of minder zou zijn ontstaan.

Indien er sprake is van complicaties, kan alleen gesproken worden van een medische fout indien de arts niet adequaat gehandeld heeft na het optreden van de complicaties.
Als onervaren individu kun je dus niet zomaar de behandelend arts of het ziekenhuis aansprakelijk stellen. Je zult hierbij de hulp nodig hebben van juristen en advocaten met kennis van het medisch recht en het gezondheidsrecht.

Veel mensen hebben het idee dat het aanstellen van een medische letselschade advocaat duur is. Maar de letselschade specialisten van Letselschadezorg.nl werken gegarandeerd kosteloos voor u. Dat komt omdat de kosten voor onze specialisten verhaald worden op de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde tegenpartij. Wanneer mocht blijken dat de letselschade en daarmee de kosten van de letselschadespecialist niet verhaald kunnen worden op de tegenpartij. Dan werken onze letselschadespecialist alsnog kosteloos voor u. Ontdek meer over ons team en onze expertise op onze over-ons pagina.
  • Krijg direct hulp van een van onze ervaren letselschade specialisten
  • Gegarandeerd kosteloos hulp en advies
  • Onze specialisten nemen alle zorgen uit handen
Maak een afspraak
Letselschade advocaat Vincent

Neem contact
met ons op

Rotterdam Building
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

Mail: info@letselschadezorg.nl
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Contactformulier

Wil je jouw letselschade melden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram