100% Gratis Juridisch Advies
Hoogst mogelijke Schadevergoedig
15 Jaar Ervaring

Waarmee kunnen we je helpen?

Vergoeding bereken
Meld mijn schade

Contact

Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
info@letselschadehulp.nl
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Over ons

Letselschadezorg.nl is al 15 jaar uw vertrouwde loket voor deskundig advies en begeleiding bij het verhalen van schade die opgelopen is door toedoen van een ander. Of het nu gaat om een verkeers of bedrijfsongeval, medische misser, letsel of schade door een dier, of een ander geval van persoonlijk opgelopen letselschade buiten uw schuld om; Wij geven kosteloos en vakkundige begeleiding en ontzorgen u tijdens het gehele traject. Onze specialisten nemen al het werk op zich en zijn uiterst gedreven om de hoogst mogelijke letselschade vergoeding voor u te ontvangen.

Ons landelijke netwerk van letselschadejuristen, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en NIVRE Register-Experts staat klaar om met al uw belangen inzake letselschade voor u aan de slag te gaan.

Onze werkwijze

Bespreek uw case

Neem contact met ons op om uw ongeval te bespreken.

Onze medewerkers zullen u kosteloos adviseren en direct beoordelen of uw case kansrijk is.

Vervolgens zullen wij samen met u een lijst van de benodigde stukken opmaken die van belang zijn om uw letselschade dossier op te stellen

Aansprakelijkheid bepalen

Zodra uw zaak bij ons is aangenomen gaat uw persoonlijke belangenbehartiger voor u aan de slag.

Wij zullen contact opnemen met de tegenpartij en diens verzekeraar om de aansprakelijkheid vast te stellen en een eerste voorschot voor uw opgelopen schade te claimen.

Schadeclaim vaststellen

Zodra de tegenpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, zullen wij alle schadeposten in kaart brengen om de claim te onderbouwen

Indienen schadeclaim en nazorg

Tijdens deze fase stellen wij in overleg met de tegenpartij en onze rekenkundige experts de schadevergoeding vast en ondersteunen wij bij de afwikkeling van de zaak.

Wanneer er sprake is van een medische eindtoestand, dienen wij de claim definitief in en wordt de schadevergoeding aan u overgemaakt.

Veel gestelde vragen

Stel een vraag

Wat zijn de kosten van juridische hulp via letselschadezorg.nl?

Juristen van letselschadezorg.nl kunnen u kosteloos bijstaan als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval. Bewijs de toedracht en schuldvraag middels een schadeaangifteformulier, getuigenverklaring of politierapport. U hoeft dit niet te bewijzen als u een SVI of SVO schadeverzekering hebt.

Wie betaalt de letselschade advocaat?

De kosten van een letselschade advocaat worden meestal gedekt door de verzekeraar van de aansprakelijke partij of door de eigen verzekering van de letselschade slachtoffer. Het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering te controleren om er zeker van te zijn dat je letselschade advocaat gedekt is door je verzekering.

Hoeveel geld krijg je bij letselschade?

De hoogte van de vergoeding bij letselschade verschilt van geval tot geval. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de hoogte van de vergoeding, zoals de ernst van het letsel, de duur van de herstelperiode en het vermogen van de tegenpartij om de schade te betalen. Daarom is het belangrijk om de situatie te beoordelen door een letselschade advocaat of letselschade specialist. De letselschade advocaat of letselschade specialist kan je helpen bij het verhalen van de juiste vergoeding voor jouw specifieke geval.

Heb ik een letselschade advocaat nodig?

Het is niet altijd noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. In veel gevallen kan een letselschade specialist of jurist je net zo goed helpen bij het claimen van letselschadevergoeding.

Wat is zwaar letselschade?

Zwaar letselschade is een vorm van schade die je oploopt als gevolg van een ernstig ongeval waarbij je lichamelijke en/of psychische schade oploopt. Zwaar letsel kan ernstige gevolgen hebben en kan resulteren in invaliditeit, beperkingen in het dagelijkse leven en het verlies van inkomen. Zwaar letsel kan ook emotioneel lijden veroorzaken zoals depressie, angst en PTSS.

Hoelang duurt een letselschade zaak?

De duur van een letselschade zaak verschilt van geval tot geval, maar meestal kan een letselschade zaak enkele maanden tot enkele jaren duren om te voltooien. Het hangt af van de complexiteit en het aantal betrokken partijen.

Hoe wordt letselschade uitbetaald?

Letselschade wordt meestal uitbetaald door de verzekeraar van de veroorzaker van de letselschade. De verzekeringsmaatschappij zal een schadevergoeding uitkeren aan de slachtoffers van het ongeval, waardoor de letselschade is ontstaan. Het bedrag zal afhankelijk zijn van de ernst van de letselschade en de omvang van de medische kosten die zijn gemaakt.

Hoe bepaal je letselschade?

Letselschade is een gevolg van een letsel dat is opgelopen door een ongeval, ziekte of medische fout. De schade kan fysiek, psychisch of financiëel zijn. Om de schade te bepalen, moet je eerst de omvang en de ernst van het letsel beoordelen. Daarna moet je de lange-termijneffecten van het letsel bepalen, zoals medische kosten, verlies van inkomen en verlies van kwaliteit van leven. Ten slotte moet je de verantwoordelijke partij identificeren en bepalen of een schadevergoeding kan worden gevorderd.

Onze experts komen bij u thuis

Wanneer u na een ongeval letselschade hebt opgelopen en u bent niet in de gelegenheid om bij een van onze landelijke specialisten langs te komen, dan is het goed om te weten dat onze specialisten ook desgewenst een huisbezoek bij u kunnen brengen. Zo bent u in de gelegenheid om op uw gemak alle stukken te verzamelen en uw verhaal te doen in uw eigen vertrouwde omgeving. Neem nu contact op met ons om uw huisbezoek afspraak te plannen.
Kom in contact
Kaart van Nederland
Letselschade advocaat Vincent

Neem contact
met ons op

Rotterdam Building
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK: 81777833
BTW: NL863400589B01
Mail: info@letselschadezorg.nl
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Contactformulier

Wil je jouw letselschade melden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

"*" indicates required fields

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram