100% Gratis Juridisch Advies
Hoogst mogelijke Schadevergoedig
15 Jaar Ervaring

Waarmee kunnen we je helpen?

Vergoeding bereken
Meld mijn schade

Contact

Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00
info@letselschadehulp.nl
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam
Een score van 4,7 uit 5 op basis van 391 reviews
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Moe na een auto ongeluk? U kunt letsel hebben!

Table of contents

Een auto ongeluk kan een lichte klap veroorzaken, maar ook een zware klap. In veel gevallen is dit zowel mentaal als fysiek. Na een dergelijke gebeurtenis ervaren veel mensen een breed scala aan emoties en fysieke symptomen. Hoewel het misschien wordt afgedaan als een normale reactie op stress kan aanhoudende vermoeidheid ergere dingen met zich meebrengen. Hieronder zullen wij dieper ingaan op enkele reden waarom u zo moe bent en wat de meest voorkomende klachten zijn na een auto ongeluk.

Hoe kan het dat u moe bent na een auto ongeluk?

Moe zijn na een auto ongeluk is heel normaal. De vermoeidheid kan optreden als gevolg van factoren met betrekking tot fysiek letsel, psychologische impact of een whiplash. Zo is het mogelijk dat deze klachten apart komen, maar het is ook mogelijk dat ze samenhangen. Het is een lang proces waarbij u rustig de tijd moet nemen om te herstellen. Zo zal de herstelperiode met veel ups en downs gaan, maar is het wel belangrijk dat u uzelf op nummer één zet. Zo raden we echt aan dat u een schadeclaim invult met een specialist. De klachten die u krijgt na een ongeluk zullen ook onder andere afhangen van het soort ongeluk wat u heeft gehad. Zo is het mogelijk dat u als voetganger bent aangereden, dat u als fietser bent aangereden of een eventuele kop staart botsing heeft gehad.

Fysieke pijn en verwondingen

Na het hebben van een auto ongeluk is het mogelijk dat de slachtoffers pijn en verwondingen hebben. Deze verwondingen kunnen variëren van oppervlakkige schrammen tot ernstigere letsels zoals botbreuken, whiplash of interne bloedingen.

Moeheid

Moe zijn na een auto ongeluk komt vaak voor. Zo zal dit gepaard gaan met slapeloosheid. Zo is moeheid een van de vele klachten die u kan oplopen na een auto ongeluk, maar kan het ook duiden op een whiplash. In de gevallen dat u moe bent na een auto ongeluk is het belangrijk dat u de nodige rust pakt.

Hoofdpijn en duizeligheid

Na het hebben van een ongeluk is het mogelijk dat er symptomen zoals hoofdpijn en duizeligheid bij komen kijken. Zo kan de impact van het ongeluk veroorzaken dat u een whiplash krijgt, maar ook een hersenschudding.

auto ongeluk hoofdpijn

Stijfheid en spanning op de spieren

Bij stijfheid of spanning op de spieren spreken we van een whiplash. Bij een whiplash beweegt uw nek abrupt van voren naar achteren. Door middel van deze beweging komt e veel spanning te staan op uw nekspieren, schouders en rug. In veel situaties zullen deze klachten pas na een aantal dagen gaan beginnen, maar het is wel belangrijk dat hier meteen op gehandeld wordt.

Emotionele stress en angst

Een auto-ongeluk kan ook een grote emotionele tol eisen. Hierbij is het mogelijk dat slachtoffers te maken krijgen met angst, paniek, verdriet of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Deze psychologische klachten zijn vanaf de buitenkant niet op te merken, maar hebben heel veel invloed op hoe de rest van het leven eruit gaat zien.

Geheugenverlies en concentratieproblemen

Na een traumatisch incident zoals een auto ongeluk kunnen slachtoffers moeite hebben om zich gebeurtenissen te herinneren of zich te concentreren op taken. Zo kunnen deze signalen wijzen op een hersenschudding of een ander soort letsel dat medische aandacht verdient en vereist.

Een auto ongeluk is natuurlijk iets wat u niemand gunt, echter gebeuren deze dingen wel dagelijks. Er zijn verschillende soorten klachten die allemaal effect op u en uw omgeving hebben waaronder moe zijn na een auto ongeluk. Zijn er klachten waar u last van dan wees hier alert mee en schakel meteen hulp in. Het is beter om te voorkomen dan te genezen.

Zij gingen u voor

Onze cliënten delen hen verhalen
Uitstekend
Een score van 4,7 uit 5 op basis van 391 reviews

Hoeveel Letselschadevergoeding
kunt u krijgen?

U kunt dit geheel vrijblijvend aanvragen en binnen 1 dag ontvangen!
Letselschade advocaat Vincent

Neem contact
met ons op

Rotterdam Building
Microlab - 11de verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK: 81777833
BTW: NL863400589B01
Mail: info@letselschadezorg.nl
Bel ons 085 060 0249
Bereikbaar tussen 08:00 en 18:00

Contactformulier

Wil je jouw letselschade melden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram